Proizvodi » Sapuni

Sapun Kozje mleko sa medom 45gr

U njemu se nalaze svi sastojci , koji su neizostavni za jedno luksuzno kupanje: neguje , hidrira , hrani. Sastav: čista biljna ulja , kremasto kozje mleko, zlatnosjajni med i hrskava ovsena pahuljica. Naravno , med hidrira , neguje kožu , čini je blistavom i svežom.
  Cena: 345 rsd
kom

Sapun COCO sa uljem čajnog drveta 45gr

COCO sapun donosi svoju uobičajenu formu: penastu i kremastu. Još većem tetošenju , u mislima dodajte i jednu veliku količinu shea putera i miris čistog eteričnog ulja čajnog drveta , koji je specifično začinast i miriše na kamfor. Ako volite miris čajnog drveta , u tom slučaju ga obavezno isprobajte , dopašće Vam se.
  Cena: 345 rsd
kom

Aktivna supstanca stara više miliona godina zarobljena u nov Manna sapun!

Regenerativni sapun

Nakon brižnog istraživanja i višemesečnog detaljnog testiranja stigao je najnoviji i ujedno jedan od najspecifičnijih Manna proizvoda, sapun sa alginitom za regeneraciju kože! Ovo je jedno pravo čudo, zahvaljujući svom najbitnijem sastojku alginitu, koji potiče iz rudarskog predela Gerce, Mađarska.
  Cena: 645 rsd
kom

Slonovača sapun za čišćenje lica

Za negu suve kože

Šah-mat. Neprestano se borite sa nepravilnostima kože? Neprekidno menjate taktike, jer Vam koža osetljivo reaguje na sve? Bilo čime da je mažete, ona se isušuje? Dosadilo Vam je, da koristite najmanje osam vrsta proizvoda za negu lica, a da Vam je koža i dalje suva i ranjiva?
  Cena: 645 rsd
kom

COCO soni sapun 70gr

Nežni piling

Pravi je doživljaj kupati se sa COCO sonim sapunom , mogli bismo ga nazvati i pilingom za telo u čvrstom obliku , jer je njegovo dejstvo zapanjujuće: nežno vrši piling , a u međuvremenu krema kokosovog ulja i shea putera hrane i neguju Vašu kožu.
  Cena: 699 rsd
kom